Selamat Datang Ke Laman Blog YB. Ustaz Ahmad Izzat Shauki, Adun Bukit Lada. MARI BERSAMA !!!

Sumbangan Dana Bantuan Kebajikan DUN Bukit Lada

Pusat Khidmat Wakil Rakyat ( PKWR ) Bukit Lada Mengalu-alukan Sumbangan Dari Orang Ramai Untuk Dana Bantuan Kebajikan Untuk Disumbangkan Kepada Golongan Yang memerlukan Dalam Kawasan DUN Bukit Lada. Sesiapa yang Ingin Memberi Sumbangan, Bolehlah Menghubungi Setiausaha Kerja PKWR Bukit Lada, Saudara Mohd Hanifi Bin Haji Ahmad Jamaludin 019-5556987

DANA BANTUAN PESAKIT JANTUNG
Sumbangan Dari Pelbagai pihak amat diperlukan untuk membantu Adik Muhammad Azan Samsudin, 14 untuk menjalani Pembedahan Jantung di Institut Jantung Negara ( IJN ) pada 24 Mac 2010.Sebarang pertanyaan dan Sumbangan anda bolehlah menghubungi Pegawai Khas YB Adun Bukit Lada, Shahrulruddin Musa 019-5230408


Ahad, 20 April 2008


Majlis Tindakan Dun Bukit Lada (MTD Bukit Lada) bersama Pondok Bukit Lada mengadakan majlis kesyukuran yang dihadiri oleh pelbagai lapisan masyarakat di sekitar Dun Bukit Lada. Yang paling istimewa sekali adalah kehadiran MB Kedah, YAB Ustaz Haji Azizan bin Haji Abdul Razak tepat jam 1.00 tengahari dan disambut oleh orang ramai dan alunan salawat yang diketuai oleh Kumpulan Al-Hilal. Beliau turut diiringi oleh Exco Kedah, YB. Ir. Haji Amiruddin bin Hamzah.

Acara dimulakan sewal jam 10.30 pagi dengan berzanji dan marhaban oleh kumpulan tersebut yang diketuai oleh Ust Abdul Ghani Abdullah. Jamuan bermula pada jam 11.00 pagi dan berakhir sehingga jam 5.00 ptg.

Ustaz Azizan dalam ucapannya mengucapkan terima kasih kepada semua pihak atas kemenangan dalam pihanraya yang lalu. Kemenangan ini merupakan buah hasil daripada usaha generasi terdahulu ibarat pokok durian yang telah ditanam datuknya bertahun kemudian dipungut hasil oleh cucunya. Semoga kita semua meningkatkan ketaqwaan dan banyakkan hubungan dengan Allah swt bagi memelihara kemenangan yang penuh bermakna ini.

0 Comments:

Post a CommentSekitar Perlawanan Piala DUN

Sekitar  Perlawanan Piala DUN