Selamat Datang Ke Laman Blog YB. Ustaz Ahmad Izzat Shauki, Adun Bukit Lada. MARI BERSAMA !!!

Sumbangan Dana Bantuan Kebajikan DUN Bukit Lada

Pusat Khidmat Wakil Rakyat ( PKWR ) Bukit Lada Mengalu-alukan Sumbangan Dari Orang Ramai Untuk Dana Bantuan Kebajikan Untuk Disumbangkan Kepada Golongan Yang memerlukan Dalam Kawasan DUN Bukit Lada. Sesiapa yang Ingin Memberi Sumbangan, Bolehlah Menghubungi Setiausaha Kerja PKWR Bukit Lada, Saudara Mohd Hanifi Bin Haji Ahmad Jamaludin 019-5556987

DANA BANTUAN PESAKIT JANTUNG
Sumbangan Dari Pelbagai pihak amat diperlukan untuk membantu Adik Muhammad Azan Samsudin, 14 untuk menjalani Pembedahan Jantung di Institut Jantung Negara ( IJN ) pada 24 Mac 2010.Sebarang pertanyaan dan Sumbangan anda bolehlah menghubungi Pegawai Khas YB Adun Bukit Lada, Shahrulruddin Musa 019-5230408


Rabu, 23 Julai 2008

Bolasepak DUN Bukit Lada meriah

Alhamdulillah program sukan bolasepak DUN dapat diadakan dengan jayanya dengan penyertaan sebanyak 72 pasukan pada 18 dan 19 Julai yang lalu. Pertamanya, sekalung tahniah atas usaha dan kerja kuat jawatankuasa pelaksana yang bertungkus-lumus menjayakan program tersebut. Tahniah kepada Ust Abdullah Lebai Hassan selaku pengarah dan Ad-Hocnya. Moga kita dapat jayakan lagi pada masa akan datang.

Majlis ini telah dirasmikan pembukaannya oleh YB. Mahfuz Omar, Ahli Parlimen Pokok Sena.

Apa yang saya gembira adalah penglibatan semua kaum sama ada pelbagai bangsa yang pastinya mengeratkan perpaduan dan semangat muhibbah. Melalui program sukan ini, ia boleh menjadikan asas bagi menyatukan masyarakat setempat dalam kehidupan bermasyarakat. Penganjuran ini juga memperlihatkan kerjasama dan sokongan semua pihak termasuk daripada Pejabat Daerah dan semua bagi menjayakannya. Diharapkan kerjasama dan semangat yang ditunjukkan ini dapat diterjemahkan dalam kehidupan bermasyarakat sesuai dengan moto kerajaan negeri iaitu "Kedah Sejahtera Nikmat Untuk Semua".

Sekali lagi saya mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada urusetia dan tahniah kepada Johan dari Pasukan Veteran Pokok Pauh dan tahniah kepada semua pasukan yang menyertai pertandingan tersebut. Moga di lain kali kita dapat jayakan bersama.0 Comments:

Post a CommentSekitar Perlawanan Piala DUN

Sekitar  Perlawanan Piala DUN